PROFILE        CONTACT        PRESS MATERIAL        JOBS
ENGLISH       DANISH       FINNISH
Vores mål er at bygge nye rumlige fortællinger, som kombinerer ærlighed, robusthed, sanselige oplevelser og inkluderende kvaliteter

MASU Plannings designfilosofi er baseret på en helhedsorienteret tilgang i de landskaber, vi skaber, med sans for stedslighed og identitet. Med et nytænkende og karakteristisk udtryk udvikler vi løsninger med stærke rødder i nordiske designtraditioner og vores fælles kulturhistorie. Vores design er båret af klare ideer med udgangspunkt i analyse af det enkelte steds særlige karakter.

 

Vores mål er at bygge nye rumlige fortællinger, som kombinerer ærlighed, robusthed, sanselige oplevelser og inkluderende kvaliteter. Vi ønsker at skabe mulighed for idræt, bevægelse og leg, ligesom vi også vægter rolige rum med plads til at betragte og fornemme omgivelserne.

 

MASU Planning løser alle typer opgaver inden for landskabsarkitektur, fra storskala planlægning til konceptudvikling, strategisk design, detaljering og projektering. Vi arbejder primært med byrum, byudvikling, kulturinstitutioner, samt bolig- og uddannelsesmiljøer for mennesker i alle aldre.

I vores vision for god landskabsarkitektur indtænker vi bæredygtighed som et bredt perspektiv. Vores projekter integrerer emner fra klimatilpasning til materialers levetid, såvel som økonomiske og sociale aspekter. Vi skaber multifunktionelle landskaber og byrum med en bred vifte af redskaber, hvor regnvandshåndtering, beplantning, arkitektur, design og en stor anlægs- og materialeteknisk viden indgår.

 

Igennem årene har MASU Planning markeret sig stærkt med priser og nomineringer i nationale og internationale konkurrencer, som siden er blevet til fremtrædende projekter. Derudover løser tegnestuen opgaver for kommuner, boligforeninger, private investorer og bygherrer.

 

MASU Planning blev stiftet i 2007 af landskabsarkitekterne Malin Blomqvist og Sune Oslev. I 2013 stiftedes et datterselskab i Helsinki, og i dag udgør de to afdelinger et dynamisk team med en fælles kærlighed til landskabsarkitektur.