NEW COURTYARD PROJECT IN SYDHAVNEN

We had the first user-involvement meeting this week for our courtyard project at Beethovensvej Housing Block. It was great to meet the residents for a chat about the future of their common space. There were a lot of references, ideas, and wishes on the table on how to make the space more usable, green, fun and enjoyable. The process was quite rewarding, and we can’t wait to start sketching!

We focus on creating flexible solutions to make the most out of the space. Here should be room for gathering, for play and games, as well as room for reflection and relaxation. On top of that we are dealing with rainwater, and using it to help increase biodiversity.

We are working together with Søren Knudsen Rådgivende Ingeniører, who also assisted with knowledge of rainwater managment on our  Jyllinge Square Project.

IMG__700
IMG_2046_redigeret_700

fb-circle