HVIDOVRE HEALTHCARE CENTER IS NOMINATED AS ‘HEALTHCARE FACILITY OF THE YEAR 2018’!

Almost a year ago the new Healthcare Center in Hvidovre was completed.
The transformation of the former Post office was done by Nordic – Office of Architecture. We designed the outdoor areas and all in all we have created a modern healthcare center with a warm and welcoming environment.

Until the 1st of May, you can check out the five nominated projects and go vote for Hvidovre Health Care Center!

Hvidovre Healthcare Center is not our only proejct with Nordic – Office of Architecture. Last year we won the competition to design the new Helsingør Healthcare Center.

Picture from the construction process. The wave in the brick pavement can be used together with the stepping stumps for balance practice.

fb-circle