HAE OSAKSI MASU HKI TIIMIÄ

Oletko innoissasi laadukkaista detaljeista ja materiaaleista? Haluaisitko sukeltaa inspiroivien projektien pariin mukavassa tanskalais-suomalaisessa maisema-arkkitehtuuritoimistossa? Onko toteutussuunnitelmien laatiminen sinulle tuttua? Meillä on paikka sinulle!

Etsimme Helsingin toimistoomme valmistunuttua maisema-arkkitehtia, jolla on mielellään jo useamman vuoden kokemus erimittakaavaisten maisema-, kaupunkitila- ja pihakohteiden yleis- ja toteutussuunnittelusta. Vahva visuaalinen ajattelu on eduksi. Intohimonamme on suunnitella ja toteuttaa laadukasta, ajatonta ja kestävää maisemaa, jolla on vahva identiteetti ja omaleimainen tunnelma. Teemme myös paljon kilpailuja ja viitesuunnitelmia Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Päätyövälineinämme ovat AutoCad ja Adobe-ohjelmat; tuttuja ovat myös pienoismallit, 3D-mallinnus ja käsin luonnostelu.

Työ alkaisi keväällä, tarkka ajankohta voidaan sopia joustavasti.

Kurkista nettisivuilta projektejamme!

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Malin Blomqvist, osakas, malin@masuplanning.com  +45 6169 1736

Elina Kataja, H:gin toimipisteen päällikkö, elina@masuplanning.com   +358 40 189 6848

Our MASU Team has changed and grown since our latest group picture in Geneva autumn 2017. In total, we are now 14 people divided in the Copenhagen and Helsinki Office

fb-circle