We are happy to announce that we have won the task, Nesbyen, the “old town” of the Hallingdal valley in Norway, with EVERYDAY STUDIO, DRMA Architectes and Schauman & Nordgren Architects. We look forward to this exciting task where we, together with the great teams, will develop the centre in Nes municipality and create a deliberate strategy for its center development. Nes is a significant tourist municipality and is known for sunny warm summer temperatures....

MASU has been prequalified for the competition of the new Sports and Culture Campus in the district of Gellerup in Aarhus (DK). The vision of Aarhus Campus is that it will be a living center in an attractive internationally oriented town. Aarhus Campus will be situated in Gellerup and will help to open the district up to the outside world....

We have been prequalified to the competition, Bytoften in Hvidovre, Denmark together with Cornelius+Vöge and Lyngkilde Ingeniører. With the new day care, Bytoften in Hvidovre Kommune wishes to promote and support a greener generation by focusing on sustainability. We look forward to work with this inspiring task....

MASU Planning is participating in the competition for a new cancer counseling center, Livsrum in Herlev along with Cornelius+Vöge, Aksel V. Jensen, and Entreprenør Svaneeng A/S....

MASU Planning is currently working on a project in the new district Skousbo and the land development of the first stage of Skousby in Viby Roskilde, Denmark. The project is a continuation of a competitive proposal where we won the open contest for the development of the area....

MASU Planning is currently looking for an intern who is a student undertaking an architectural degree and who is at least in their third year....

MASU Planning is currently working on a new plan for Mekinlaituri. The master plan project in Helsinki with the harbor district Melkinlaituri is focusing on the street and parkspace in the new harbor district....

We are very excited to share the news that Opinmäki School and Moholt Student Housing are among the 40 finalists for the Mies Van der Rohe Award 2017! The jury has chosen from 355 nominated works and in mid-February five finalists will be appointed out of the 40 nominated projects. The winner wil be designated mid-May 2017!...

Building permit for Bellahøjen is received and we can now start on the project! The outlined settlement consists of terrace houses and apartments....

We have been prequalified for the competition for Liland school in Evenes, Norway, with MDH Arkitekter. The architectural competition for the development of Liland school is underway and we are excited to start on the project!...

MASU Planning has been commissioned as sub-consultant on the landscaping part of the overall renovation of Lykkebo School in Valby and Rødkilde School in Vanløse. Both schools are built in the beginning of the 1940s, and now face a complete renovation of both buildings and outdoor areas....

We are very proud and honoured for being nominated for the Mies Van Der Rohe award for contemporary architecture 2017 with our project Moholt Student Village, made in collaboration with MDH architecture....

MASU wins first prize in the competition of Hennala in Lahti, Finland, together with architects Kangas&Vuorinen and Kristina Karlsson. The aim of the competition was to develop a valuable old military base to a new, unique residential area. The proposal presents a planning solution that works with the structure and the layers of the historical environment. At the same time there is formed a versatile, unique, high-quality and cost-effective residential environment. An important starting point was also a possibility of phased construction....

In collaboration with Nordic - Office of Architecture, Øens Murerfirma and Orbicon, we have won the competition to design ’Hvidovre Health Centre' which is located Hvidovrevej 272 in Hvidovre. In connection with the renovation of the old post office into a modern health centre, the vision is to create a house where visual connections to the green create a framework for a living house....

In joint venture with CCO Archtiects and Ramboll, MASU has won the competition of a new centre for sports, play and culture in Slagelse (DK). The project is funded by Lokale- og Anlægsfonden (LOA), a Danish foundation supporting and developing the construction of buildings aimed at sports, recreation  and culture. The goal of the project is to create a more diverse and extrovert sports centre built with design and materials of high quality....

With the design team Orbicon, Nordic, Aart, MASU Planning have started the two renovations of Copenhagen schools, Lykkebo and Rødkilde. The renovation was kicked off with a studytrip around Copenhagen along with School board, municipality and the design team....

MASU Planning is working on a new plan for one of the most restless places in Helsinki city center. Helsinki city is now collecting ideas and the city plans to build a new square, but needs ideas from the public....

We are thrilled to now be starting with the project H.C Andersens House, developed with the Japanese architect Kengo Kuma, Cornelius+Vöge Architects and Eduard Troelsgård Engineers. ...

Moholt 50|50 is the winner of ”sustainable construction of the year”. In comparison to traditional contraction methods the aim of the construction is to halve the CO2 production. Calculations are made in relation to material consumption, and the project has achieved a reduction of approximately 56% CO2. The structures are heated and cooled with geothermal energy....

We are along with 3xN qualified to the competition for the new Islands Brygge School and outdoor area. ...

Proud to be announced winner for the competition of city development and space plan for Fanø Bad. Together with Everyday Studio and Jesper Kongshaug we have made long term development concept. We look forward to working with this fantastic place....

The mayor and museum directors inaugurated the opening of the new entrance area at Lejre Museum. The project of reconstructing Lejre Museums entrance area consists of a new brick pavement highlighting the main entrance to the museum....

We are invited to the competition about transforming the former Grønttorv area in Valby into a new park....